Bubbelbal Haarlem

Voor het spelen van bubbelbal is Haarlem een uiterst geschikte locatie. Met meer dan 30+ indoor en outdoor locatie’s is er altijd een locatie bij u in de buurt. Geen idee welke locatie u moet kiezen? Hieronder lichten wij de leukste locaties uit!

Veerplas

Ontsnap even aan de drukte van Haarlem en plan jouw uitje nabij de Veerplas. Het recreatiegebied heeft een zeer ruim grasveld wat zich uitstekend leent voor bumper voetbal! De ongedwongen sfeer die je voelt wanneer je dit park binnenloopt zorgt voor een goede start van de clinic. Op een mooie dag kan je na de clinic even lekker afkoelen in de Veerplas. Horeca is aanwezig (Het Veerkwartier) en zij verwelkomen jullie graag voor een hapje of een drankje!

 

Bubbelbal Haarlem
Kennemer sportcentrum bumperball

Kennemer Sportcentrum

Zoek jij een speellocatie in Haarlem die goed bereikbaar is, waar je gratis kan parkeren en lekker kan douchen na afloop ? Dan is het Kennemer Sportcentrum de juiste keuze. Deze Bubbelbal locatie is gelegen naast de ringweg van Haarlem. In dit grote sportcomplex kunnen er bumperball clinics/evenementen worden georganiseerd tot 200 personen. Gewoon een goede locatie, geen fratsen.

Molenplas

De Molenplas is een speellocatie in Haarlem-Zuid waar de omstandigheden zeer geschikt zijn om te bumperballen. Het uitgestrekte park heeft meer dan voldoende ruimte voor een leuke clinic bubbelbal. De horecagelegenheid ‘De molenplas’ kan als uitvalsbasis worden gebruikt voor bijvoorbeeld een drankje vooraf of een dinner achteraf. Hier kan altijd gratis met de auto geparkeerd worden. Kortom een heerlijke plek.

 

Molenplas bumperballworld
Bubbelbal Amsterdam

Kenaupark

Het Kenaupark is zeer centraal gelegen in Haarlem. Zou je graag de bumperball clinic willen spelen en vervolgens op één van de gezellige terrasjes willen napraten is dit de beste speellocatie! Op loopafstand van het Haarlem Station is dit een speellocatie die zeer goed te bereiken is. Zon en schaduw wisselen elkaar af in het park. Even uitrusten na een intensief potje bumpervoetbal kan hier daarom ook prima!

BumperballWorld

T: 06 36 28 21 13
E: info@bumperballworld.nl

× Hoe kan ik je helpen?