Eten en drinken op locatie

 Eten en drinken op locatie

 Geheel verzorgde activiteit 

Wilt u bij uw activiteit een hapje en of drankje? Dat kan! Wij van Event World bieden u de optie om allemaal lekkernijen bij de activiteit te krijgen. Deze lekkernijen kunnen bestaan in de vorm van een lunch, barbecue of hapjes. Dit om uw evenement totaal verzorgd op te leveren zodat u heerlijk kan genieten. 

Eten en drinken bij de activiteit

Voor al uw speciale gelegenheden

Overal in Nederland mogelijk

Vanaf 20 personen 

Lunch, barbecue of hapjes

Wij regelen alles!

Eten en drinken op locatie

Overal in Nederland

Sporten maakt honger en dorstig, dat begrijpen wij van Bumperballworld heel erg goed! Wilt u op locatie van de activiteit lekker kunnen borrelen of barbecuen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In overleg is er heel veel mogelijk! Wij hebben een samenwerking met Lust Culinair Genieten, waardoor wij uw activiteit kunnen voorzien van vele lekkernijen. 

Deze lekkernijen kunnen worden verzorgd in de vorm van een lunch, barbecue of hapjes. Deze optie is mogelijk vanaf 20 personen. Wij regelen dat de gewenste vorm van lekkernijen bij uw activiteit aanwezig zijn. Klik op de afbeeldingen hieronder om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden en begin alvast maar met watertanden! 

Contact 

Vraag vrijblijvend een offerte aan om uw activiteit te voorzien van eten & drinken. Kijk ook op de website van onze partner voor een nog betere indruk wat u voorgeschoteld kan krijgen! 

Contact Bumperballworld

  Lust Culinair Genieten 

 

Thank you for the bubble soccer clinic. The organization was perfect!

 

A. Bellunato

Leiden University

Met de familiedag archery tag gespeeld! Het spel is zeker voor herhaling vatbaar en je wordt er dan ook bloed fanatiek van!

S. Onnink

Goed contact gehad, organisatie was goed en de uitvoering was excellent! Complimenten en hopelijk tot volgend jaar!

A. Hoseini

Studentenvereniging VUmc

Neem contact op met BumperballWorld

T: 06 22 36 47 38
E: info@bumperballworld.nl
KvK nummer: 73109533
BumperballWorld is onderdeel van Event World

× Hoe kan ik je helpen?