In het kort

Bubbel voetbal Aalsmeer is een hele spectaculaire vorm van voetbal. Deze manier van voetbal is gegarandeerd plezier en volop lachen. Door de grote plastic, opgeblazen bal beuk je al je tegenstanders zo omver. Er zijn dan eigenlijk ook niet echt regels, dus iedereen kan er op los beuken! Zoek vooral de grenzen op en verneder de tegenstander door ze met hun benen in de lucht te laten bungelen. Bubbel voetbal Aalsmeer is de perfecte activiteit voor uw evenement! 

Locaties

Bubbel voetbal Aalsmeer kan op meerdere plekken bij u in de buurt worden gespeeld. Bumperballworld heeft een aantal vaste locaties waar bubbel voetbal gespeeld kan worden. Zo hebben wij ook locaties in Aalsmeer. Klik hier om de locatie’s te bekijken. Zit uw gewenste locatie er niet tussen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bubbel voetbal Aalsmeer
Bubbel voetbal Aalsmeer

Speciale gelegenheid?

Wij komen met onze bubbel voetballen ook op locatie voor een speciale gelegenheid. Heeft u een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of sportdag op school? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag uw evenement voorzien van spectaculaire activiteiten!

Prijzen bubbel voetbal Aalsmeer

  • €20,-     20 personen of meer
  • €22,50  13 tot 19 personen
  • €25,-     8 tot 12 personen
  • €60,-     Zaalhuur per uur (binnenlocaties) 
Bubbel voetbal Aalsmeer
Bubbel voetbal Aalsmeer

Andere of meerdere activiteiten

Naast het bubbel voetbal Aalsmeer organiseren wij nog meer spectaculaire activiteiten. Wij hebben namelijk ook een extremere variant van trefbal genaamd Archery Tag! Hierbij schiet je met pijl en boog je tegenstanders af. Kan jij de Robin Hood in jezelf naar boven halen? Kijk op de Archery Tag pagina voor meer informatie. 

Daarnaast kan u bij ons ook flyboarden. Deze spectaculaire manier van over water vliegen geeft een geweldige adrenaline kick! Wilt u vliegen als een vogel of zwemmen als een dolfijn? Neem dan contact met ons op om te kijken wat er allemaal mogelijk is! 

Archery Tag Almere

Neem contact op met BumperballWorld

T: 06 36 28 21 13
E: info@bumperballworld.nl
KvK nummer: 73109533
BumperballWorld is onderdeel van Event World

× Hoe kan ik je helpen?