Archery Tag Flevoland

Wat is het? 

Archery Tag Flevoland is een extremere variant van trefbal. Door middel van een bijl en boog schiet je de tegenstanders overhoop en win je de wedstrijd! Heb je altijd de Robin Hood in je los willen laten? Of ben je benieuwd of jouw schoten net zo accuraat zijn als bij Cupido? 

De pijlen doen geen pijn wanneer er op je geschoten wordt, dit door de veiligheidspijlen die een plastic bol bevatten op het raakpunt. Wel zijn maskers verplicht zodat er niks in de ogen kan komen, tevens staat dit ook een stuk imposanter! Neem contact met ons op om Archery Tag Flevoland te spelen! 

Archery Tag Flevoland

Locatie 

Archery Tag Flevoland is geschikt voor groepen van jong (vanaf 12 jaar) tot oud! Het spel kan overal gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen. Wanneer jullie aankomen staat alles klaar om direct te beginnen met archery tag. Na afloop ruimen wij ook op. Ja, wij regelen alles! 

Archery Tag Huren Flevoland

Huren

Wilt u inplaats van een geheel verzorgde clinic enkel de materialen huren? Dit is zeker mogelijk! Ontzettend leuk voor uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. De materialen zijn voor de gehele dag te huren. Ook is het mogelijk om de materialen op locatie te laten bezorgen en/of op te halen. Daarbij krijgt u uiteraard instructies hoe de materialen te gebruiken! 

  • Spellen worden gespeeld op ondergronden zoals (kunst)gras, zand of (sport)zaal
  • Wij rekenen €200,- borg voor de materialen 
  • Bij bezorgen en/of ophalen rekenen wij € 0,50 per gereden km met een minimum van € 25,-
  • Ophalen van materialen is mogelijk in Haarlem of Utrecht
  • Op zondag +€50,- 

 

Neem contact op met BumperballWorld

T: 06 36 28 21 13
E: info@bumperballworld.nl
KvK nummer: 73109533
BumperballWorld is onderdeel van Event World

Contact Archery Tag Flevoland
× Hoe kan ik je helpen?