Bubbelbal Amsterdam

Voor het spelen van bubbelbal is Amsterdam een uiterst geschikte locatie. Met meer dan 40+ indoor en outdoor locatie’s is er altijd een locatie bij u in de buurt. Geen idee welke locatie u moet kiezen? Hieronder lichten wij de leukste locaties uit!

Sportcentrum de Pijp

In de gezelligste wijk van Amsterdam vindt u Sportcentrum de Pijp. Door de moderne faciliteiten het bubbelbal walhalla van Zuid. Omkleed en douchegelegenheid zijn hier beschikbaar. Dit is wel zo fijn wanneer u na het bubbelbal nog de stad in gaat. Sportcentrum de Pijp ligt namelijk op een steenworp afstand van het centrum.

Wees op tijd met reserveren, want deze moderne sporthal in zuid is een gewilde locatie voor de Amsterdammer om zich te vermaken met sportieve activiteiten.

Bubbelbal Amsterdam
Footypark bumperballworld

Footy Park

Wil jij het perfecte uitje organiseren? Wanneer je deze speellocatie kiest kan er weinig meer fout gaan. Je speelt hier op de nieuwste kunstgrasvelden van het moment met boarding! Deze velden hebben speciale afmetingen die zeer geschikt zijn voor het spelen van bumper voetbal wedstrijden. Je kunt hier gebruik maken van kleedkamers met douches! Na het bumper voetbal de clinic gezellig bespreken met een drankje? De bar is na afloop open!

Strand Blijburg

Strand Blijbrug, ook wel het strand van Amsterdam, is zeer geschikt om bubbelbal te spelen. Op de heuvel van het strand vind je het leuke beachhouse Blijburg (aan zee) waar je altijd terecht kan voor een hapje en een drankje. Deze unieke locatie in Amsterdam heeft een enorm strand waardoor ook grote groepen hier prima ontvangen kunnen worden voor een partij bubbelbal.

Deze onontdekte parel van Amsterdam is het hele jaar toegankelijk. Deze buitenspeelplaats voor Amsterdammers is daarom ook zeer geschikt voor sportieve activiteiten zoals bubbelbal.

 

Bubbelbal Amsterdam
Bubbelbal Amsterdam

Flevopark

Het Flevopark is het groene hart van Amsterdam oost. Rust, ruimte, natuur en natuurlijk veel gras en daarom de perfecte locatie om bubbelbal te spelen. Het Flevopark is zeer gunstig gelegen. Met nog geen 10 minuten fietsen ben je alweer in het stadscentrum van onze hoofdstad. 20 minuten reizen met het openbaar vervoer en u staat voor het Centraal Station.

Een stukje verderop in het Flevopark vind u het restaurant Flevor, ideaal om na het bubbelbal de clinic eens grondig te evalueren met een biertje erbij.

Amsterdamse Bos

Het Amsterdamse Bos is drie keer groter dan het Central Park in New York en is voor de Amsterdammer dé buitenlocatie om zich sportief te vermaken. Bubbelbal is hier natuurlijk de leukste sport om te doen! Net achter de bekende Bosbaan hebben wij een unieke en geschikte locatie waar het bubbelbal gespeeld kan worden. Ben jij op zoek naar de leukste sportieve activiteit in het Amsterdamse Bos? Dan is bubbelbal het helemaal!

 

Bubbelbal Amsterdam

BumperballWorld

T: 06 36 28 21 13
E: info@bumperballworld.nl

× Hoe kan ik je helpen?