Bubbelbal Alkmaar

Voor het spelen van bubbelbal is Alkmaar een uiterst geschikte locatie. Met meer dan 30+ indoor en outdoor locatie’s is er altijd een locatie bij u in de buurt. Geen idee welke locatie u moet kiezen? Hieronder lichten wij de leukste locaties uit!

Sportcomplex de Meent

Sportcomplex de Meent is in 2016 geheel verbouwd en gerenoveerd. De nieuwste zalen en kleedkamers zijn hier voor jou beschikbaar. Het moderne complex is gelegen aan de ringweg van Alkmaar en daarmee zeer goed te bereiken met de auto. Uw auto kan gratis voor de deur worden geparkeerd. Tot slot is de horeca gelegenheid elke dag geopend waar een hapje en een drankje kan worden genuttigd. Kortom een geschikte locatie om hier jouw bumperball clinic te laten plaatsvinden!

 

De meent alkmaar bumperball
Hertenkamp alkmaar bumperbal

Alkmaarder Hout

Een bumperball locatie op loopafstand van het leuke stadscentrum van Alkmaar. De Hout is één stadparken van Nederland. Met mooi weer de beste locatie om een partij bumpervoetbal te spelen in Alkmaar! Naast dat bubbelbal gespeeld kan worden is hier een kinderboerderij, speeltuin en hertenkamp aanwezig. Wil je graag na de clinic een drankje doen? Horecacentrum De Hertenkamp ontvangt jullie graag.

Park van Luna

Net buiten Alkmaar treft u het het Park van Luna. Een modern park waar veel gesport wordt door de lokale medemens. Ideaal om de sport bumperball hier uit te oefenen. Neem jij na de clinic een duik in het water van de plas om af te koelen? Bumperball kan hier worden gecombineerd met wakeboarden in het Cable park ‘Skeef’.

 

Park van luna bumperballworld

BumperballWorld

T: 06 36 28 21 13
E: info@bumperballworld.nl

× Hoe kan ik je helpen?